Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/03-15   -   Pressemeddelelse

Nelson Can indtager Norden i selskab med Royal Blood

Tuborg Musikhjælp bringer danske bands tættere på drømmen - 24 indtil videre i 2015. Ét af dem er Nelson Can, som får støtte til deres turné rundt i Norden som support for britiske Royal Blood.

Danmarks all-girl garageband, Nelson Can, er i fuld gang med at realisere drømmen om et musikalsk gennembrud i Norden, når de som support for det fremadstormende britiske rockband Royal Blood giver koncerter på udsolgte scener i Stockholm, Malmø, Oslo og København.

»Det er for sindssygt! Vi har vidst det siden november, men spændingen er bestemt ikke gået af endnu - tværtimod! Det giver os muligheden for at spille på nogle meget store spillesteder foran nogle meget store crowds, så det er super fedt! Men også en lille smule nervepirrende«, siger Nelson Can selv.

24 bands og artister har - som Nelson Can - modtaget støtte fra Tuborg Musikhjælp i 2015.
Tuborg Musikhjælp tilbyder støtte til bands på alle niveauer og til projekter, som støtter og udvikler koncertlivet, fordi Tuborg Musikhjælp tror på, at mødet med publikum styrker kunstnere - uanset bandets erfaring og genre.

På den måde er Tuborg Musikhjælp med til at bringe bands tættere på drømmen om at få deres musik ud på spillestederne - og deres fans tættere på musikken.

»Kærligheden til musikken og musikkulturen ligger dybt i os via Tuborg Fondet, som altid helhjertet har støttet musikken. Vi ser det som et privilegium for Tuborg at kunne arbejde med et talentfuldt miljø, som er så fokuseret, fordi vi vil det samme - og det er at bringe fans tættere på musikken«, siger Tuborgs sponsorchef, Peter Giacomello om Tuborgs interesse i det danske musikliv, der har mere ind 30 års tradition bag sig.

Læs Nelson Cans tips og bedste oplevelser fra koncertlivet på http://tuborgmusikhjaelp.dk eller følg de mange danske bands på #TuborgMusikhjælp på Instagram og Facebook

TUBORG MUSIKHJÆLP har i 2015 ydet støtte til:
Danni Toma (support for De Eneste To), Small Time Giants, Dog in a bag, Lord Siva, KUBE feat. Bjørn Svin, Unkwon m.fl., Heimatt (support for Rasmus Walter), The Consolation, Select Captain, George Best, Mego (support for Ankerstjerne), Mattis (support for Dúné), Waldo&Marsha + Slaughter Beach, Freddy and the Phantoms, Johann, Siamese, Gabriellas, Gregersen + De Dødelige, MellemFinga'Muzik, Dean Thompson (support Joey Moe) og Julias Moon.

Pressekontakt


Firma

Carlsberg Danmark A/S
Vesterfælledvej 100
1799 København V, Danmark

  33 27 14 13

http://www.carlsbergdanmark.dk

Modtag nyheder fra Carlsberg Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire