Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-08   -   Pressemeddelelse

CeWe Kuva-albumi voittaa tavoitellun TIPA Award (FI)

Eurooppalainen tunnustus CeWe Color Kuva-albumi ohjelmalle.

CeWe Kuva-albumi on voittanut tavoitellun TIPA Award 2008 (Technical Imaging Press Association) kategoriassa "Paras Kuvapalvelu".

Tuomaristossa vaikuttivat 32 eri Euroopan maan ammattilehtien päätoimittajat, jotka äänestivät CeWe Kuva-albumin johtavaksi valokuvatuotteeksi. CeWe Color konserni on innovoiva suunnannäyttäjä alalla; yrityksen odotetaan tuottavan Euroopassa yli 3 miljoonaan CeWe Kuva-albumia tulevan vuoden aikana.

TIPA-tuomaristo arvosteli, että CeWe Kuva-albumin erinomaisuus tulee esiin, laadussa, toimivuudessa sekä käyttäjäystävällisyydessä muokattaessa kuva-albumia.

CeWe Color on tuonut esiin valokuva-ja kehitysalalla uusia mahdollisuuksia. Mielankiintoinen ja jännittävä tuote CeWe Kuva-albumi, tarjoaa käyttäjälle erilaisen ja puoleensavetävän mahdollisuuden tallentaa arvokkaat muistot ainutlaatuiseksi kuva-albumiksi. Kuva-albumi, jossa yhdistyvät tuotteen erinomaisuus ja lukuisat eri mahdollisuudet valita kokoja ja tausoja sekä muokkaustoimintoja.

Osoitteessa: cewefotobog.dk voi ilmaiseksi ladata kuva-albumiohjelman monine mahdollisuuksineen. Ohjelma on käyttäjäystävällinen ja helppo työskennellä.

Painettu CeWe kuva-albumi valmistetaa laadulla ja ammattitaidolla!

Lukuunottamatta lukuisia layout-malleja tarjoaa ohjelma erilaisen ja yksilöllisen tavan muokata ja käsitellä kuvia eri työkaluin.

Tuomaristo arvosteli CeWe Kuva-albumin markkinoiden kilpailukykyisimmäksi tuotteeksi.

"Otamme ilolla vastaan arvostetun TIPA Award 2008 palkinnon. Palkinto joka on korkeasti arvostettu valokuva-ja kehitysalalla."

Tämä palkinto on tärkeä tunnustus joka vetoaa käyttäjiä hyödyntämään CeWe Kuva-albumia ja sen monia mahdollisuuksia".

CeWe Color Nordic, johtaja Peter Steggerin mukaan on yritys myös tulevaisuudessa velvoitettu olemaan mukana kehittämässä innovoivia valokuvaratkaisuja.

CeWe Color on markkinajohtaja euroopan valokuvamarkkinoilla (markkinaosuus 40 %), toimittaa valokuvatuotteita yli 60.000 vähittäisasiakkaalle, kaikkiaan 24 eri erupoopan maahan.
CeWe Color valikoimiin kuuluuvat tuotteet kuva-albumit, värikuvat ja kuvalahjat valmistetaan korkealaatuisesti huipputenkiikalla. Myyntiorganisaatio, CeWe Color Nordic, Skødstrup/Århusissa on vastuussa pohjoismaiden markkinoista

Relevant information

http://www.cewefotobog.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

CEWE Danmark
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.dk

Modtag nyheder fra CEWE Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire