Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-08   -   Pressemeddelelse

CeWe Fotobok vinner ettertraktet TIPA Award (NO)

Europeisk utmerkelse til CeWe Colors fotobok-program.

CEWE FOTOBOK har vunnet den ettertraktede TIPA Award 2008 (Technical Imaging Press Association) i kategorien, Best Photo Service.

Juryen, som består av sjefredaktører og representanter fra i alt 32 fagblad fra hele Europa, fremhevet CEWE FOTOBOK som det ledende bildeproduktet. CeWe Color-gruppen er den innovative trendsetteren i denne produktgruppen, og foretaket ventes i år å produsere mer
enn 3 millioner eksemplarer av CEWE FOTOBOK til hele Europa.

CEWE FOTOBOK utmerker seg ifølge TIPA-juryen spesielt ved sin kvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet ved utformingen av selve fotoboken.


CeWe Color har tilført foto- og bildebransjen en ny dimensjon i kraft av det spennende produktet CEWE FOTOBOK som tilbyr forbrukerne en særdeles attraktiv mulighet for å sette deres verdifulle minner inn i en unik fotobok. Den utmerker seg ved et stort utvalg av formater, bakgrunner og funksjoner.

På www.elkjop.no, www.lefdal.com og på www.japanphoto.no kan man gratis laste ned det attraktive fotobok-programmet med de mange mulighetene. Programvaren er både brukervennlig og lett å arbeide med.

Den trykte fotoboken fra CeWe er dessuten i en fremragende, profesjonell kvalitet!

I tillegg til de mange layoutforslagene tilbyr programmet atskillige individuelle utformingsmuligheter inkl. mange bilderedigeringsverktøy.

Juryen betegnet dessuten CEWE FOTOBOK som særdeles konkurransedyktig på markedet.

"Vi gleder oss stort over at vi ved å motta TIPA Award 2008 har oppnådd en av de høyeste utmerkelsene som gis til produkter innenfor foto- og bildebransjen.

Denne prisen er en viktig anerkjennelse som oppfordrer forbrukerne og handelen til å utnytte de mange mulighetene ved CEWE FOTOBOK.

CeWe Color føler seg derfor også fremover forpliktet til å utvikle innovative fotoløsninger, uttaler adm. direktør Peter Stegger, CeWe Color Nordic.

###

CeWe Color er markedsledende på det europeiske fotomarkedet (markedsandel 40 %) og leverer til 60 000 detaljkunder og en rekke internettportaler i 24 europeiske land. CeWe fotobøker, fargebilder og fotogaver blir produsert på høyteknologiske produksjonsbedrifter.

Salgsorganisasjonen, CeWe Color Nordic i Skødstrup/Århus, har ansvaret for det nordiske markedet.

Relevant information

http://www.cewefotobog.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

CEWE Danmark
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.dk

Modtag nyheder fra CEWE Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire