Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-08   -   Pressemeddelelse

CeWe Fotobok vinner eftertraktad TIPA Award (SE)

Europeiskt pris till CeWe Colors fotoboksmjukvara. CEWE FOTOBOK har vunnit den eftertraktade TIPA Award 2008 (Technical Imaging Press Association) i kategorin, Best Photo Service.

Juryn, som består av chefredaktörer och representanter från sammanlagt 32 facktidningar från hela Europa, fremhöll CEWE FOTOBOK som den ledande bildprodukten. CeWe Color Gruppen är den innovativa trendsättaren i denna produktgrupp, värksamheten forväntas att producera fler än 3 miljoner exemplar av CEWE FOTOBOK till hela Europa i år.

CEWE FOTOBOK utmärker sig enligt TIPA-juryen särskilt med sin kvalite och flexibilitet samt användarvänligheten under utformningen av själva fotoboken.

CeWe Color har tillfört foto- och imagingbranchen en ny dimenssion med den spännande produkten CEWE FOTOBOK, som erbjuder konsumenterna en särdeles attraktiv möjlighet att spara deras värdefulla minnen i en unik fotobok, som utmärker sig med sitt stora urval av storlekar, bakgrunder och funktioner.

På www.elgiganten.se , www.siba.se og på www.japanphoto.se kan man ladda ner det attraktiva fotoboksmjukvarapaketet med de många möjligheterna gratis. Mjukvaran är både användarvänlig och lätt att jobba med.

Den tryckta CEWE FOTOBOKen utmärker sig dessutom med en framstående, professionell kvalite! Utöver det stora utbudet av layoutförslag erbjuder programmet åtskilliga individuella utformningsmöjligheter inkl. flera bildredigeringsvärktyg.

Juryn betecknade dessutom CEWE FOTOBOK som särdeles konkurrenskraftig på marknaden.

"Vi är mycket glada över, att vi med TIPA Award 2008 har opnått en av de högsta utmärkelser, som tilldelas produkter inom foto- och imagingbranchen. Det här priset är ett viktigt ekännande, som uppmanar både konsumenterna och handeln att utnyttja hela mångfalden av möjligheter med CEWE FOTOBOK." CeWe Color ser det alltså även för framtiden som sin uppgift att utveckla innovativa fotolösninger, uttalar verkst. direktör Peter Stegger, CeWe Color Nordic.

CeWe Color är marknadsledande på den europeiska fotomarknaden (marknadsandel 40 %) och levererar till 60.000 detaljkunder samt en rad internetportaler i 24 europeiska länder. Det produceras CeWe fotoböcker, färgbilder och fotopresenter på högteknologiska produktionsvärksamheter.

Försäljningsorganisationen, CeWe Color Nordic i Skødstrup/Århus (Dk), har ansvaret för den nordiska marknaden.

Relevant information

http://www.cewefotobog.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

CEWE Danmark
Søren Frichs Vej 38 K
DK-8230 Åbyhøj, Danmark

  +45 87 49 12 10

www.cewe.dk

Modtag nyheder fra CEWE Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire