Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/01-16   -   Pressemeddelelse

Annette Heick og Jesper Vollmer - Starter ny fælles virksomhed Rå ApS

Det er i dag præcis et år siden, min mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken ved en ulykke i Thailand og efterfølgende var indlagt i et halvt år. Meget er sket i vores liv siden da, og i dag kan vi åbne dørene for en helt ny fremtid.

Det er en fornøjelse at kunne konstatere, at Jesper nu er så meget på benene, at han og jeg kan præsentere vores fælles virksomhed, Rå ApS.

Rå er et hus, vi har bygget i Allinge på Bornholm, hvor folk (primært firmaer) kan arbejde eller holde møde i en privat atmosfære, smage Jespers mad og overnatte. Men Rå.dk er også et website, hvor man kan hente opskrifter, inspiration og nyheder fra den gastronomiske verden.

Senere på året introducerer Rå en designlinje indenfor køkkenredskaber og table-ware, hvilket bakkes op med en kogebog, som udgives på Politikens forlag i efteråret.

Jeg fortsætter mit travle virke i underholdningsbranchen, men Jesper har efter ti gode år som Kongehusets køkkenchef truffet en beslutning sammen med

sin arbejdsgiver om at gå nye veje. Hans fratrædelse sker pr.1. juli i år.
Allerede nu er Jesper i fuld gang med at optage en række TV- programmer om spisevaner, som inden længe vil kunne ses på DR1.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle dem, der har bakket os op i et svært år, og vi ønsker samtidig et godt 2016.
Annette Heick

Relevant information

Annette Heick

Pressekontakt

John Christoffersen
  +45 86 84 65 00
  +45 28 45 33 00

Firma

Christopher Entertainment
Julsøvej 55
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 86 84 65 00
  +45 28 45 33 00

http://www.christopher.dk

Modtag nyheder fra Christopher Entertainment på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire