Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/12-13   -   Pressemeddelelse

Ny skandinavisk salgschef hos Ciklum

Ciklum ansætter Lars Juul Svenningsen som ny, skandinavisk Dynamics-ansvarlig. I et marked præget af mangel på Dynamics-udviklere skal han varetage Ciklums salg af Microsoft Dynamics-services til Microsofts partnere og ISV'er i Skandinavien.

"Det er en stor gevinst for os at få Lars Juul Svenningsen med på holdet. Han har det helt rigtige mix af faglig tyngde og en fantastisk personlighed. Derudover har han et omfattende netværk i branchen, hvilket absolut er en fordel, når man som os arbejder med salg af serviceydelser. Jeg er sikker på, at Lars kommer til at blive en frugtbar investering for Ciklum Dynamics," lyder det fra Frank Aaquist, der er VP Business Development hos Ciklum. Lars Juul Svenningsen ser også selv frem til jobskiftet, som er pr. 1. januar:

Stort behov for Dynamics-udviklere
"Jeg er glad for at få mulighed for at arbejde i en dansk-international virksomhed som Ciklum, der virkelig har bevist at kunne levere varen til sine kunder," siger han om sin nyansættelse.
Lars Juul Svenningsen har en baggrund hos Microsoft, hvor han igennem en periode på 5 år har været Partner Account manager og senest som Solution Sales CRM ved Microsoft Dynamics. Forud for den ansættelse har han arbejdet hos blandt andre Symantec, Atea og Ementor.
"Igennem mit virke hos Microsoft har jeg erfaret, at der er stor mangel på Dynamics softwareudviklere i regionen. Ciklums leverance-kapacitet kan i høj grad bidrage til at understøtte partnernes konkurrenceevne og vækstmuligheder i et stærkt konkurrencepræget marked," vurderer Lars Juul Svenningsen.

Ny division skal imødekomme efterspørgslen
Ciklum blev stiftet i 2002 og etablerede i sommeren 2013 en selvstændig Dynamics division, Ciklum Dynamics, for netop at imødekomme behovet for Dynamics softwareudviklere i Europa. Divisionen leverer højtuddannede Microsoft Dynamics-udviklere til Microsofts europæiske partnere og ISV'er med det formål at styrke partnernes evne til at vækste, konkurrere og lave profit. Ciklum har specialiseret sig i nearshore-softwareudvikling, hvor selskabet etablerer og betjener udviklingsteams, der hver især er dedikerede til én kunde. Der er således ikke tale om en traditionel outsourcing-model, men om et tæt samarbejde med den enkelte virksomhed, der selv er med til at sammensætte sit team af udviklere.

Ciklum er danskejet og -ledet og har flere end 2.500 medarbejdere og salgskontorer over det meste af Europa samt hovedkontor i Kiev.

Relevant information



Pressekontakt


Firma

Ciklum ApS
Østerbrogade 125, 3.
København Ø, Danmark

  +45 70 27 80 90

http://ciklum.com

Modtag nyheder fra Ciklum ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire