Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/11-15   -   Pressemeddelelse

George Soros fond køber sig ind i Ciklum

Ukrainian Redevelopment Fund (URF) , som er ejet af George Soros' Foundation, har købt en minoritetsaktiepost i Ciklum. URF køber i den forbindelse den eksisterende minoritetsaktionær, Horizon Capital, ud og erhverver desuden en del af grundlægger Torben Majgaards. Torben Majgaard fortsætter som hovedaktionær og CEO for Ciklum gruppen.

URF's investering vil styrke Ciklums organiske vækst - ikke mindst på de store markeder i UK og USA - hvor Ciklum nu også vil lægge en aggressiv opkøbsstrategi.

- Et navn af Soros' kaliber afspejler en klar og tydelig tillid til både Ciklum, men i høj grad også til Ukraine som et attraktivt sted at gøre forretning. Vi er stolte af at have fået en aktionær ind fra den finansielle superliga og har store forventninger til samarbejdet, udtaler Torben Majgaard.

Om Ukrainian Redevelopment Fund
Ukrainian Redevelopment Fund (URF) er en privat investeringfond, der fokuserer på private equity-investeringer i Ukraine samt virksomheder med betydelige aktiviteter i Ukraine. Som led i sin investeringsproces, er fondens bestræbelser at foretage målrettede investeringer, som har potentiale til at fremme økonomisk og social udvikling i Ukraine. Den væsentligste investeringsrådgiver for URF er Soros Fund Management LLC, en privat investeringsrådgiver for en række private investeringsfonde, der udelukkende forvaltes for Soros familiens klienter.

Om Ciklum
Ciklum er en global it-virksomhed med rødder i Danmark og med mere end 13 års erfaring indenfor softwareudvikling. Ciklum har - foruden hovedkontoret i Kiev, Ukraine - kontorer i Danmark, USA, Storbritannien, Schweiz og Israel og har p.t. mere end 2500 medarbejdere, på tværs af ti udviklingskontorer i Østeuropa og Mellemøsten. Blandt Ciklums skandinaviske kunder kan nævnes: Berlingske Media, JP/Politiken, North Media, GN Netcom, e-Boks, Aller Media, Dansk Supermarked, Stibo m. fl.

Pressekontakt

Sunniva Øverland Munk
Nordic Marketing Manager
  +45 60 60 89 62
Arne Djernæs Hansen
Regional Director, Scandinavia
  70278090
  40822766

Firma

Ciklum ApS
Østerbrogade 125, 3.
København Ø, Danmark

  +45 70 27 80 90

http://ciklum.com

Modtag nyheder fra Ciklum ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire