Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/08-11   -   Pressemeddelelse

De smarteste gadgets til skolestart

Nu er der ikke længe før de mange skoler, gymnasier og universiteter starter op igen, og landet over bliver der gjort klar til skolestart.

Med til skolestart hører indkøb af nye skoletasker, blyanter og meget andet. Selvom det er nødvendigheder, så findes der andre - både smartere og sjovere - gadgets til skolestart.

Her finder du tre produkter, som gør skolestarten lidt nemmere:

Clocky - Vækkeuret der løber
Efter en lang sommerferie kan det være svært at komme op om morgenen, men Clocky skal nok få dig op. Clocky er et vækkeur der, når det ringer, hopper og kører rundt, og du kommer helt sikkert op om morgenen!
Pris: 449 kr.

Frozzypack - Madkasse med køleelement
En madkasse i flere forskellige smarte farver, med et køleelement i låget, så maden altid er kølig og frisk til frokost.
Pris: 135 kr.

BananaGuard - Beskyt din banan!
Bananer har det med at blive mast og blive ulækre i bunden af tasken, men det er der nu en løsning på. Med BananaGuard har du en smart beskytter til din banan, så den er helt frisk når den skal spises.
Pris: 39 kr.

Alle produkterne er fra webshoppen CoolStuff.dk, som sælger de sjoveste, fedeste og mest brugbare gadgets. Vi sender gerne testprodukter til medier, som ønsker at teste og skrive om vores produkter.

Har du spørgsmål af nogen art, så kontakt nedenstående presseansvarlige.

Relevant information

http://www.coolstuff.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Coolstuff.dk
Toldbodgade 18, 5.
1253 København K, Danmark

  +45 22 10 43 44
  +45 22 10 43 44

http://www.coolstuff.dk

Modtag nyheder fra Coolstuff.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire