Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/08-11   -   Pressemeddelelse

Ny salgsdirektør til Coromatic A/S

Michael Petersen er tiltrådt som salgsdirektør hos Coromatic A/S. Han får det overordnede ansvar for, at Coromatic fortsat sikrer industri- og IT-segmenternes forretningsgrundlag med stabile nødstrømsløsninger og fysisk IT-sikkerhed.

Dette omfatter alle projekter vedrørende salg og service på såvel UPS, generator, køling samt øvrige datacenterløsninger. Michael Petersen kommer fra en stilling som salgschef hos ATEK Teknik A/S. Han er oprindeligt uddannet maskinmester og virker fortsat som censor på Københavns Maskinmesterskole.

###

Coromatic A/S kom til verden i 2010 som en udspringer af SCANPOCON A/S. Med 25 års erfaring i driftssikker elforsyning og nødstrøm rådgiver, servicerer og leverer vi UPS, generatorer, DC-systemer, batterier mv.

Coromatic Group
Coromatic A/S er en del af Coromatic Group. Coromatic Group er en Skandinavisk virksomhedsgruppe med en ledende position inden for IT-kontinuitet og sikker strømforsyning. Gruppen tilbyder både analyser, strategisk rådgivning og projektering af komplette serverrumsløsninger samt UPS og generatorforsyning.

Gruppen består af svenske Coromatic AB, Metric Power Systems AB og Skandinaviska Kraftprodukter AB samt Metric AS i Norge og Scanpocon A/S samt Coromatic A/S i Danmark.

Totalt omsatte gruppen for DKK 560 millioner i 2009. Sammen har de fire søsterselskaber præsteret en årlig vækst på 25 % de seneste fire år. Koncernen har 223 medarbejdere og hovedkontor i Bromma ved Stockholm.

Relevant information

http://www.coromatic.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
Roskilde, Danmark

  +45 88 16 34 00
  +45 60 46 38 20

http://www.coromatic.dk

Modtag nyheder fra Coromatic A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire