Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/10-14   -   Pressemeddelelse

Coromatic A/S fusionerer og bliver dobbelt så stor

Datacenter- og nødstrømsspecialisten Coromatic A/S slår sig pr. 1. januar 2015 sammen med Atek Teknik A/S og Scanpocon A/S under navnet Coromatic A/S. - Og Coromatic-koncernen har både kapital til og ambitioner om yderligere opkøb.

Nu bliver de tre danske selskaber under Coromatic Group slået sammen til ét. Markedet for totalløsninger inden for sikker strømforsyning og datacenterbyggeri stiller nemlig stadigt større krav til både professionalisme og størrelse:
"Ved at slå os sammen og opkøbe de rigtige kompetencer kan vi tilbyde vores kunder og medarbejdere endnu mere. Og med én operativ enhed bliver vores tilbud til markedet tydeligere og stærkere," siger administrerende direktør Michael Petersen om sammenlægningen.

Fokus på forretningskritiske anlæg og styrkelse af service, teknik og design
En af de umiddelbare fordele ved sammenlægningen bliver en øget effektivitet i organisationen. Samtidig vil der komme et mere markant fokus på forretningskritiske anlæg som datacentre, UPS, generatorer og køling. Derudover bliver serviceorganisationen stærkere, og der kommer også en styrkelse af områderne teknik og design.
Michael Petersen fortsætter som administrerende direktør i selskabet, mens Peter Aaby, administrerende direktør for Atek Teknik A/S, bliver Coromatic Groups Vice President Emergency Power.

Yderligere vækst i sigte
Som det vil ske i de øvrige nordiske lande, bliver de danske søsterselskaber altså til januar samlet i én organisation, Coromatic A/S. Integrationen er en del af en langsigtet strategi for både organisk vækst og vækst i forbindelse med opkøb.
"Den aktuelle sammenlægning er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi agter at fortsætte med at øge vores markedsandel og har kapitalen til at foretage flere opkøb," siger Michael Petersen.
Fra salgsdirektør i Coromatic A/S, Carsten Højerup, lyder det:
"Vi bliver nu endnu stærkere i Danmark og Norden inden for nødstrøm, Power og datacenterbyggeri, og vi vil arbejde på at styrke vores markedsposition yderligere - det bliver en spændende opgave, som jeg ser frem til."

Om Coromatic Group
Coromatic Group er den nordiske markedsleder inden for sikring af virksomheders drift og driftskritiske installationer. Coromatic sikrer sine kunder adgang til deres forretningskritiske informationer ved at tilbyde robust, fysisk infrastruktur inden for IT, internet, sikkerhed og kontinuerlig strømforsyning. Koncernen består af Coromatic AB, Metric Power og Skandinaviska Kraft i Sverige, Coromatic AS, Metric AS og Reservekraft AS i Norge, Atek Teknik A/S, Coromatic A/S og Scanpocon A/S i Danmark og Coromatic Oy i Finland. Koncernen er ejet af EQT sammen med ledelsen og medarbejderne. I 2013 havde Coromatic Group en omsætning på omkring 930 mio. danske kroner og har i dag 335 medarbejdere fordelt på 15 nordiske kontorer.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
Roskilde, Danmark

  +45 88 16 34 00
  +45 60 46 38 20

http://www.coromatic.dk

Modtag nyheder fra Coromatic A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire