Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/09-13   -   Pressemeddelelse

CULT vinder pris for nyt site

Et nyt website fra CULT vinder prisen "Best Webshop Solution 2013" blot to uger efter launch.

I starten af september lancerede CULT sit helt nye website www.CULT.com og allerede to uger efter har den nytænkende side fået masser af opmærksomhed. I weekenden modtog CULT så prisen for "Best Webshop Solution 2013".

Hashtag til navigering
CULT.COM, der er udviklet i samarbejde med det digitale bureau NöRD, samler alle virksomhedens forskellige brands og en helt ny webshop under samme paraply. Desuden er der udviklet et særligt adgangsbegrænset Downloadcenter, der rummer markedsføringsmateriale til de enkelte markeder over hele verden.

Sitet har fokus på det visuelle udtryk og ikke mindst en moderne navigation. Overalt bruges hashtags, både som søgemekanisme, men også til at gøre navigationen og brugeroplevelsen mere flydende;

"Det har været vigtigt for os at give vores målgruppe et unikt site, der er intuitivt og samtidigt interagerer med de sociale platforme", siger Lars Klausen, adm. direktør i CULT.

Væk med det traditionelle
Webshoppen, som NöRD har udviklet på platformen uCommerce, adskiller sig derfor også markant fra andre traditionelle shops;

"Vi har fravalgt at alt skal gå op i checkout flows og opsalg, men forsøger i stedet at gå nye veje ved at bygge webshoppen op som resten af sitet. Derved opfordrer vi brugeren til udforskning, og samtidigt præsenteres produkterne i kontekst med det enkelte brand", siger Martin Withus, adm. direktør i NöRD.

Om prisen
Prisen for "Best Webshop Solution 2013" blev overrakt ved "uCommerce Award", og gives til digitale løsninger, der viser innovative tilgange til E-handel.

CULT.COM vandt foran de to runner-ups Libratone.com og Rosendahl.dk, ud fra måden det nye site bryder konventionerne om, hvordan en traditionel webshop skal struktureres, og samtidigt formår at afspejle brandet og dets målgruppe.


Relevant information

http://cult.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

CULT A/S
Sindalsvej 5
8240 Risskov, Danmark

  70 20 73 71

http://www.cult.com

Modtag nyheder fra CULT A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire