Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/09-11   -   Pressemeddelelse

Stort tillykke til Helle Thorning-Schmidt

Danskerne har ved dagens folketingsvalg gjort Helle Thorning-Schmidt til Danmarks nye statsminister. Erhvervsorganisationen Dansk Erhverv ønsker Socialdemokraternes formand et stort tillykke og forventer reformer, økonomisk ansvarlighed og forbedret konkurrenceevne øverst på dagsordenen.

"Danmark har fået sin første kvindelige statsminister, og jeg ønsker hende og Socialdemokraterne et stort tillykke med valget," siger administrerende direktør Jens Klarskov, Dansk Erhverv.

Jens Klarskov ser frem til at fortsætte det gode samarbejde mellem Dansk Erhverv og Socialdemokraterne.

"Vi har med Helle Thorning-Schmidt som formand for Socialdemokraterne haft en god og konstruktiv dialog, og den ser jeg frem til at fortsætte, når den nye regering er på plads. Danmark står foran en række store udfordringer, som politikere og erhvervsliv er nødt til at arbejde tæt sammen om at løse for at sikre et fortsat stærkt og velfungerende Danmark," siger Jens Klarskov.

Dansk Erhverv ser behovet for at øge arbejdsudbuddet og reformer, som gør det mere attraktivt at drive virksomhed i og ud fra Danmark, blandt de store udfordringer.

"Vi skal have erhvervslivet tilbage på vækstsporet, og her kommer vi ikke uden om, at vi på en gang skal føre en økonomisk ansvarlig politik og have forbedret rammevilkårene for erhvervslivet. Blandt de vigtigste ting er, at vi får opgraderet videninfrastrukturen ved at styrke uddannelse, innovation, forskning og digitalisering. Dannmark er et vidensamfund, og vi kan kun bevare vores konkurrenceevne, hvis vi styrker dette grundlag markant," siger Jens Klarskov.

Relevant information

http://www.danskerhverv.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Erhverv
Børsen
1217 København K, Danmark

  33 74 65 64
  41 19 85 03

http://www.danskerhverv.dk

Modtag nyheder fra Dansk Erhverv på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire