Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/07-12   -   Pressemeddelelse

Danskerne mailer mere på mobilen - godt nyt for produktiviteten

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at danskerne har taget smartphonen til sig. 37 pct. bruger mobiltelefonen til at læse og skrive e-mails. Det er godt for produktiviteten, lyder reaktionen fra Dansk Erhverv.

"For det første viser tallene, at danskerne ikke er så teknologiforskrækkede. Vi har hurtigt formået at tage den nye teknologis muligheder til os, og over halvdelen bruger f.eks. mobilen til at gå på internettet med. Det er jo altid sød musik i erhvervslivets ører, når danskerne er villige til at prøve nye instrumenter af," lyder den umiddelbare reaktion fra politisk konsulent i Dansk Erhverv Morten Jarlbæk Pedersen.

Dansk Erhverv glæder sig desuden over den fleksibilitet, som danskerne udviser ved at bruge smartphones til at læse e-mails.

"Medarbejdere, der har adgang til deres e-mails via deres smartphone er ganske enkelt mere fleksible og tilgængelige. Det gør dem mere smidige i forhold til de opgaver, de løser, og det påvirker i sidste ende deres produktivitet positivt," uddyber Morten Jarlbæk Pedersen.

Ikke så overraskende er det primært hos de yngre, at mobilen bruges til f.eks. e-mail, men næsten hver femte mellem 55 og 64 er med på vognen.

Relevant information

http://www.danskerhverv.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Erhverv
Børsen
1217 København K, Danmark

  33 74 65 64
  41 19 85 03

http://www.danskerhverv.dk

Modtag nyheder fra Dansk Erhverv på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire