Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/11-14   -   Pressemeddelelse

Alternativ finansiering når banken siger nej

Finanskrisen har gjort det sværere for nye virksomheder at låne penge i banken. Men Danmark har mere end nogensinde brug for iværksætterne til at skabe jobs og vækst. Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer - inviterer onsdag 19.11 danske iværksættere til konference om alternativ finansiering til vækst.

Knap halvdelen af iværksætterne får nej i banken, når de leder efter kapital til vækst. Det viser tal fra Dansk Iværksætterforening. Samme undersøgelse viser, at de alternative finansieringsmodeller er i vækst.

"Iværksættere er karakteriseret ved kampgejst og vilje. Det er meget positivt at se, at dem, der skal skabe de næste store danske virksomheder, ikke tager et nej for et nej, men finder alternative veje. Danmark har brug for iværksætterne til at skabe vækst, innovation og beskæftigelse - alle store virksomheder er jo resultat af iværksætteri," siger Sigurd Schou Madsen, erhvervspolitisk konsulent i Dansk Erhverv.

Som en del af den internationale iværksætteruge har FSR - danske revisorer - og Dansk Erhverv samlet en række talere, der har den viden og erfaring, der skal til for at klæde iværksættere på til at skaffe kapital dels ved at trimme virksomheden, så den bliver attraktiv for investorer og dels ved at kaste lys over de nyere alternative finansieringsmuligheder som factoring, leasing og projekter under Vækstfonden.

Arrangementet forgår hos Dansk Erhverv, Børsen, onsdag den 19. november 2014 kl. 9:00-13:00. I bedste iværksætterånd, er der mulighed for at netværke og sparre med eksperterne efter oplæggene.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Dansk Erhverv
Børsen
1217 København K, Danmark

  33 74 65 64
  41 19 85 03

http://www.danskerhverv.dk

Modtag nyheder fra Dansk Erhverv på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire