Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/03-05   -   Pressemeddelelse

Ny tilmeldingsfrist til kampagnen Gang i ældre

Tilmeldingsfristen til den landsdækkende kampagne "Gang i ældre" er udsat til den 21. april 2005. Dermed kan tilmelding til kampagnen ske helt frem til kampagnens start i uge 17.

Alle kommuner og idrætsforeninger modtog for 14 dage siden en brochure fra kampagnesekretariatet for "Gang i ældre".

Af brochuren fremgår det, at tilmeldingsfristen er den 13. marts for positive tilbagemeldinger om deltagelse i kampagnen.

Kampagneleder Kurt Petersen udtaler:
"Vi har indset, at især foreningerne har svært ved at overholde tilmeldingsfristen. Det er naturligvis vores ønske, at så mange foreninger som muligt får lejlighed for at medvirke i kampagnen uge 17. Derfor har vi udsat tilmeldingsfristen til umiddelbart før uge 17, så flere ældre får mulighed for at opleve foreningslivet udfolde sig i kampagneugen".

Til trods for den korte tilmeldingsfrist, så har mange foreninger og kommuner allerede meldt positivt tilbage. En liste over hvem der er registeret, findes på kampagnens hjemmeside www.gangiaeldre.dk.

Bag kampagnen "Gang i ældre" står Kulturministeriet og Socialministeriet i samarbejde med de landsdækkende idrætsorganisationer; Dansk Firmaidrætsforbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger og Danmarks Idræts-Forbund.

Se øvrige pressemeddelelser fra kampagnesekretariatet og kulturministeriet på www.gangiaeldre.dk

Med venlig hilsen
Kampagnesekretariatet
Gang i ældre

Relevant information

http://www.gangiaeldre.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Firmaidrætsforbund
Storebæltsvej 11
5800 Nyborg, Danmark

  +45 30 60 46 50
  +45 65 30 14 26

http://www.firmaidraet.dk

Modtag nyheder fra Dansk Firmaidrætsforbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire