Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/03-11   -   Pressemeddelelse

Hvordan opbevarer du 30 kg pattegris i køleskabet...

Det er stadig populært, at servere helstegt pattegris for sine gæster til festen hjemme i haven, men det har altid været problematisk at opbevare dyret inden det lægges på grillen. Løsningen er simpel, lån en gratis køletrailer!

Det er hos Grillselv.dk man kan låne en professionel køletrailer og grill, gratis - når bare man køber en pattegris eller et helt lam. "Det er køletraileren der er bindeleddet i vort koncept" udtaler Henrik Rasmussen, Direktør for GrillSelv.dk der lancerede løsningen i foråret 2010.

Det er de færreste husholdninger der har køleplads nok når der skal holdes fest, men med en køletrailer holdende i indkørslen er det muligt, at forberede maden dagen før og opbevare den på køl. Der er rigtig god plads i køletraileren og med mere end 4 m³ er du sikret plads til kolde øller...

Pattegris, grill og køletrailer bestilles på www.grillselv.dk og kan afhentes i Ishøj og Odense. Det eneste det kræver, er en bil til at trække køletraileren med, men det kræver ikke trailerkørekort at køre med den. Når man kommer hjem skal køletraileren tilsluttes 220 Volt og så er du "kørende".

Relevant information

http://www.grillselv.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Grill & Catering ApS
Nellikevej 34
4330 Hvalsø, Danmark

  72488848
  20960031

http://www.grillselv.dk

Modtag nyheder fra Dansk Grill & Catering ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire