26/05-16   -   Pressemeddelelse

BSV tog første stik om DM-guldet

Den første af herrernes to DM-finalekampe blev spillet i Silkeborg, og her vandt hjemmeholdet 27-20 efter 60 minutters flot spil.

Jysk Arena i Silkeborg var onsdag aften fyldt til sidste plads og dannede en festlig ramme om den første DM-finale i Boxer Herreligaen, hvor hjemmeholdet Bjerringbro-Silkeborg tog imod Team Tvis Holstebro. Efter en solid indsats blev det hjemmeholdet, der tog det første skridt mod Danmarksmestertitlen med en sejr på 27-20 (16-10).

Begge hold har deres første DM-guld til gode, og tændingen hos de to mandskaber fejlede heller ikke noget fra kampens begyndelse. Hjemmeholdet fik dog hurtigt overtaget på baggrund af stor styrke i mand/mand-duellerne og en fantastisk præstation af Søren Rasmussen i BSV-målet. 11-5 stod der på scoringstavlen efter 20 minutter, og Team Tvis Holstebro var under gevaldigt pres i Jysk Arena.

Da der blev fløjtet ind til anden halvleg, stod der 16-10 på scoringstavlen, men det fik Team Tvis Holstebro ændret på kort tid med tre scoringer i træk. BSV lod sig dog ikke slå ud af dette comeback, og de fastholdt en komfortabel føring på fire-fem mål. Nikolaj Markussen lynede fra venstre back for femte gang til stillingen 22-17 med et kvarter tilbage af kampen, og det lignede en sikker sejr til hjemmeholdet.

2845 tilskuere kunne se Bjerringbro-Silkeborg køre sejren sikkert i hus med Michael Knudsens femte scoring til 27-20, og dermed venter der Team Tvis Holstebro en meget svær opgave i returkampen.

Den anden og afgørende finalekamp spilles lørdag kl. 20.00 i Holstebro og vises på TV 2 fra kl. 19.45.