Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/05-16   -   Pressemeddelelse

SK Aarhus-træner ansat som Elitekommunekonsulent

Efter en grundig ansættelsesproces er SK Aarhus-træner Thomas Høst ansat som ny elitekommunekonsulent i DHF.

I starten af april udsendte DHF jobopslaget til en nyoprettet stilling som elitekommunekonsulent, og nu er den rette kandidat fundet, nemlig 39-årige Thomas Høst fra Aarhus.

"Thomas Høst er blandt andet assistenttræner i SK Aarhus samt U18-træner i klubben, og derudover har han en bred uddannelsesbaggrund, som gør, at han har hele paletten til at varetage jobbet," fortæller DHF's sportschef Ulrik Wilbek:

"Udover en Mastercoach-uddannelse er Thomas Høst også uddannet fysioterapeut og har en bachelor i idræt, så ud over at være en dygtig håndboldtræner har han også stærke kompetencer i forhold til at dosere træningen rigtigt hos de unge mennesker," begrunder Wilbek, der har stået i spidsen for ansættelsesprocessen.

Thomas Høst tiltræder 1. august.

Om jobbet
Elitekommunekonsulenten bliver konsulent for Team Danmark-kommunernes 7.-8.-9. klasser, hvor håndboldtræningen er en indbygget del af skoleskemaet. Konsulentstillingen er oprettet fra DHF's side for at medvirke til en større faglighed og større ensartethed i, hvordan der arbejdes med håndbold i elitekommunerne.

Pressekontakt

Bodil Kjærgaard
DHF Kommunikation
  +45 43 26 24 09
  +45 22 25 24 29

Firma

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby, Danmark

  43 26 24 27
  29 16 09 10

http://www.dhf.dk

Modtag nyheder fra Dansk Håndbold Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire