30/05-16   -   Pressemeddelelse

Gog samlet vinder af tæt bronzedyst

Lørdagens bronzekamp i Kolding bled både seværdig og vanvittigt spændende, men trods nederlag trak Gog en samlet sejr i hus

GOG vandt DM-bronzemedaljerne lørdag aften, da returkampen blev spillet i Sydbank Arena i Kolding. Onsdag aften blev den første kamp spillet, og her vandt GOG med fem mål, så selv om dagens opgør endte med sejr til KIF Kolding København, 29-26, vandt GOG samlet med to mål.

Det var også fynboerne, der kom bedst fra start i lørdagens afgørende opgør. Det gulblusede forsvar bevægede sig rigtigt godt og gjorde det meget svært for hjemmeholdet at komme frem til gode scoringschancer. Efter knap ti minutter førte GOG 6-2, og Kolding-træner Carlos Ortega tog time-out.

Herefter vendte kampen. KIF Kolding København brød GOG-forsvaret ved at spille med to stregspillere, og indspillene hertil udmøntede sig i enten scoring eller straffekast. Efter 20 minutter var der udlignet, og ved pausefløjt var hjemmeholdet foran med to, 14-12.

Vanvittigt spændende afslutning
Holdene indledte anden halvleg jævnbyrdigt, men der var en tydelig nyfundet gejst hos KIF Kolding København og publikum i Sydbank Arena. Det gav momentum, og hjemmeholdet begyndte at trække fra. KIF kom foran med både tre og fire mål, og GOG kæmpede ihærdigt for at fastholde den samlede føring.

I kampens 46. minut var bronzeduellen fuldstændig åben, da Lukas Karlsson bankede bolden i nettet til fem måls-føring, 24-19. Minik Dahl Høegh tog ansvar for GOG med nogle vigtige mål, men hjemmeholdet bed stadig GOG i hælene og gav de 2690 tilskuere i hallen en fantastisk nervepirrende kampafslutning. Igropulo satte sit tiende mål ind på straffekast til stillingen 28-24 med fem minutter tilbage, men GOG's unge Lasse Møller blev med flere scoringer og et fremragende returløb en afgørende faktor i slutminutterne, og GOG kunne modtage bronzemedaljerne.