05/07-16   -   Pressemeddelelse

Tre på stribe for U18-pigerne

Polen kom i tirsdag middag i kløerne på Danmarks U18-piger, og efter en tæt første halvleg vandt Danmark overbevisende 26-17.

Liseberghallen i Göteborg danner i denne uge ramme om European Open for U18-landshold. Her tester de danske U18-piger formen forud for sommerens VM-slutunde i Slovakiet, og tirsdag middag tog de tredje sejr ud af tre mulige i indledende runde, da Polen fik klø med cifrene 26-17 (11-11).

Som cifrene antyder, var det en tæt første halvleg, fortæller landstræner Heine Eriksen:
"Det var et hårdt kæmpende og velspillende polsk hold, vi mødte i første halvleg, og især forsvarsmæssigt havde vi problemer og tabte mange dueller," siger Eriksen og fortsætter:

"I anden halvleg kommer vi op i fart, og her kommer polakkerne for sent på os og bliver ramt af udvisninger. Efter bare seks minutter fører vi 17-12, og herefter kører vi sejren hjem stille og roligt."

Der spilles to kampe i mellemrunden, og begge afvikles onsdag. Klokken 13.00 og 21.00 spiller Danmark, og i skrivende stund kendes kun onsdagens sene modstander, nemlig Rusland. Efter sigende livestreames kampene i den sidste del af turneringen, startende onsdag, på denne hjemmeside: