06/09-16   -   Pressemeddelelse

Flot start på sæsonen ved Super Cup

FC Midtjyllands kvinder slog sikkert Team Esbjerg, mens BSV vandt over HC Midtjylland i aftenens to Super Cup kampe.

Håndboldsæsonen blev skudt i gang med et brag i Spektrum Vejle tirsdag aften. Første kamp var mellem de kvindelige danske mestre fra Team Esbjerg og pokalvinderne fra FC Midtjylland.

Kampens begyndelse bar på ingen måde præg af en sløv sæsonstart. Begge hold spillede stort ses fejlfrit og i et meget højt tempo. Stillingen var helt lige 2-2 efter fem minutter.

Sådan forløb kampen indtil 6-6 efter 12 minutter af 1. halvleg. Her begyndte midtjyderne at sætte sig solidt på kampen. Flot angrebsspil, konsekvent forsvar og en velspillende Sabine Englert i målet gav en 15-9-føring til FC Midtjylland ved pausen.

Billedet var det samme i 2. halvleg. Midtjyderne fortsatte det flotte spil, som Esbjerg på ingen måde kunne matche. Med ti minutter tilbage af kampen var forskellen på hele ti mål mellem de to hold, 26-16.

FC Midtjylland kunne til slut fejre en overbevisende sejr på 29-21 over Esbjerg i kvindernes Super Cup.

Det flotte spil forsatte hos herrerne
Herrernes kamp startede på den samme flotte måde. Både mestrene fra BSV og pokalvinderne fra HC Midtjylland var oplagte fra første fløjt. Også denne kamp bar præg af højt tempo, flotte detaljer og god timing i spillet. Ligeledes blev der taget godt fat i begge forsvar, som også kostede flere udvisninger til begge mandskaber.

Efter ti minutter var stillingen 5-5. Helt lige var stillingen igen efter yderligere ti minutters spil, 9-9.

Kort før pausen blev midtjyderne ramt af flere udvisninger, som gav BSV en fordel i en tæt affære. Bjerringbro-Silkeborg kunne gå til pause foran med to, 15-13.

Nerven fra kampen forsvandt ikke i 2. halvleg, hvor begge mandskaber igen skiftedes til at storspille - og få udvisninger. BSV formåede at holde sit forspring, som nu hed 17-15 med 20 minutter tilbage af kampen.

De danske mestre havde lige det ekstra i kampens døende minutter. BSV kunne dermed nyde en triumf som vindere af Super Cuppen med en 29-27-sejr over HC Midtjylland.