04/11-16   -   Pressemeddelelse

Udviklingslandsholdet starter med sejr i Polen

Udviklingslandsholdet spillede fredag aften første kamp ved en firenationersturnering i Polen, og det blev til en sejr på ti mål over Færøernes A-hold.

Alle landshold på herresiden er i denne uge i aktion ved forskellige turneringer. U19-drengene har været i Holland og spillet to kampe mod deres U21- og U19-landshold, U21-landsholdet spiller turnering i Skanderborg mod de tre medaljetagere fra sommerens EM, A-landsholdet spiller EM-kvalifikationskampe, og Udviklingstruppen er taget til Polen for at spille en lidt alternativ turnering.

Fredagens kamp mod Færøerne faldt som ventet ud til dansk side, men trods en storsejr på 33-23 (13-10) var holdets træner, Stefan Madsen, ikke helt tilfreds.

"Vi spiller forkrampet i første halvleg. Vi arbejder med det samme forsvar som på A-holdet, og det giver selvfølgelig udfordringer, for det har vi ikke haft meget tid til at træne og implementere," indleder Stefan Madsen og fortsætter:

"Overordnet set er vi ikke tilfredse med, at Færøerne scorer 23 mål på os, men i store dele af anden halvleg spiller vi mere frit og noget hurtigere, så i de perioder, hvor vi slipper håndbremsen, ser det godt ud."

Lørdag aften kl. 19 venter Polens udviklingshold, mens Estlands A-hold er den sidste modstander søndag kl. 15.

Lasse Mikkelsen blev dansk topscorer med otte mål.