24/11-16   -   Pressemeddelelse

Dobbelt dansk nederlag til Norge

En velsmurt norsk kontramaskine blev for meget for Danmark, da kvindelandsholdet her til aften tabte med 25-31 (10-17) ved den første kamp i Møbelringen Cup.

Der stod Norge på det hele i kampens indledende minutter, hvor værterne på ingen måde var gæstfrie. Kontrascoringer bragte hurtigt Norge foran med 4-0. Danmark havde det anderledes svært. Der skulle gå hele syv minutter, før det danske mål blevet scoret.

Danmark haltede efter gennem hele halvlegen. Brændte chancer var ofte starten på en norsk kontra, hvor Kari Aalvik Grimsbø i målet leverede det ene millimeter-præcise udkast efter det andet. Norge var bedst i alle spillets facetter, hvilket gav dem en føring på 17-10 ved pausen.

Norge klart bedst på dagen
Efter pausen kom Danmark en smule bedre med. Stine Bodholt og Stine Jørgensen gik forrest i kampen mod Norge, men det danske kvindelandshold kom aldrig tæt på nordmændene, som var i total kontrol fra start til slut. En bedre dansk indsats efter pausen var desværre ikke nok. Norge trak sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 31-25.

Danmark spiller næste kamp på lørdag, hvor Rusland venter. En kamp du kan se fra kl. 16.00 på TV 2 Sport.