26/11-16   -   Pressemeddelelse

Imponerende bagspil i Dansk storsejr

Stor kamp af danske backs sikrer sejr over Rusland på 30-22.

Mette Tranborg og Anne Mette Hansen imponerer i hver deres halvleg, da Danmark lørdag sender Rusland til tælling med sejr på hele otte mål.

De danske kvinder startede syv. Efter kun et minut var de seks. Men trods en hård mindretalsstart viser kvinderne en overbevisende generalprøve forud for EM. Specielt et knusende krydsspil satte de russiske modstandere under pres i første halvleg, hvor Danmark fører 16-12.

De gode takter fortsætter i 2. halvleg, som blandt andet giver flot debut til målvogtertalentet Althea Reinhardt.

Både Lotte Grigel og Louise Svalastog Spellerberg er ude i dagens kamp, hvilket giver plads til Kristina Kristiansen, som kvitterer med tre mål.