29/12-16   -   Pressemeddelelse

Randers og Fcm er i pokalfinalen

Kvindernes pokalturnering, santander cup, afsluttes i disse dage med et final 4-stævne i Silkeborg, og her kan du se resultaterne af torsdagens semifinaler samt programmet for fredagens medaljekampe.

For første gang nogensinde afsluttes kvindernes pokalturnering med et Final 4-stævne, og det finder sted i Jysk Arena, Silkeborg, torsdag og fredag. Torsdag aften blev semifinalerne afviklet, og her vandt Randers HK over TTH Holstebro, mens FC Midtjylland tog finalepladsen foran Viborg HK.

Fredagens kampprogram:
Finale kl. 16.00: Randers HK-FC Midtjylland
Bronzekamp kl. 14.00: TTH Holstebro-Viborg HK
Kampene vises på TV 2 Sport

1. semifinale: Randers HK-TTH Holstebro 39-37 (31-31) (26-26) (13-12)
Kampen måtte ud i to gange forlænget spilletid, før Randers HK kunne række armene i vejret. Kampen var, som cifrene antyder, meget tæt, og de to hold fulgtes ad hele vejen. Det var dog Randers HK, der havde teten det meste af kampen. Mod kampens slutning trak Randers et par gange kortvarigt fra, men hver gang svarede TTH hurtigt igen, og spændingen forblev intakt.
Selv om Annette Jensen, som alene scorede 15 mål, og holdkammeraterne fra TTH Holstebro kæmpede flot, kunne de ikke afholde Randers fra at trække fra i de sidste tre ud af i alt 80 minutter.

2. semifinale: FC Midtjylland-Viborg HK 32-21 (14-10)
Efter en lige start trak FC Midtjylland stille og roligt fra i løbet af første halvleg. Ført an af især Stine Jørgensen kom midtjyderne efter 25 minutter på 13-7, hvorefter Viborg-spillerne hurtigt hentede noget af føringen, så de kunne gå til pause, 14-10. Viborgensernes forsvar fik aldrig helt styr på FCM's gode angrebsspil, og da de øgede føringen til 10 mål med omkirng et kvarter tilbage af kampen, var kampen så godt som afgjort.