Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/03-12   -   Pressemeddelelse

Mikkel Hansen kåret til verdens bedste

IHF har netop kåret Mikkel Hansen til verdens bedste håndboldspiller

Det Internationale Håndbold Forbund (IHF) har netop kåret Mikkel Hansens som verdens bedste håndboldspiller. Dermed er en mandlig dansk håndboldspiller for første gang i historien blevet kåret til nr. 1 i verden.

Mikkel Hansen vandt afstemningen i IHF med en pæn afstand til nr. 2, Filip Jicha fra Tjekkiet, der sidste år blev udnævnt til nr. 1 i verden. Den danske landsholdsspiller fik 31 pct. af stemmerne, mens 21 pct. pegede på Filip Jicha og 19 pct. på henholdsvis Nikola Karabatic og Luc Abalo, begge fra Frankrig.

Selvom Mikkel Hansen kun er 24 år, har han på landsholdet allerede opnået at blive europamester, VM-sølvvinder og VM-topscorer, været med til de olympiske lege samt blevet udtaget til både EM's og VM's allstar hold.

På klubplan er det blandt andet blevet til danske mesterskaber med GOG og AG København og pokalmester med AG København. Lige nu er han nr. 3 på Champions League topscorerlisten med 68 mål, kun ét mål efter Zlatko Horvat og Fransicek Sulc. Og måske godt på vej til at kvalificere sig til Final4 sammen med AG København.

Hos kvinderne blev den norske stregspiller Heidi Løke med 28 pct. af stemmerne kåret til verdens bedste foran franske Alison Pineau og Katrine Lunde Haraldsen med henholdsvis 22 og 20 pct. af de afgivne stemmer.

Fra DHF skal lyde et kæmpe tillykke til Mikkel Hansen for kåringen som verdens bedste håndboldspiller - det kunne ikke være mere fortjent!

Relevant information

http://www.dhf.dk


Pressekontakt


Firma

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby, Danmark

  43 26 24 27
  29 16 09 10

http://www.dhf.dk

Modtag nyheder fra Dansk Håndbold Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire