Få dit eget presserum

23/03-15   -   Pressemeddelelse

Dansk Golden League-Sejr over Polen

Det danske A-landshold sluttede af med en sejr over Polen ved Golden League-turneringen i Frankrig.

Det blev til en storsejr over Polen i den sidste kamp ved Golden League på hele 30-21efter en svingende første halvleg, der resulterede i pauseføringen 12-10, og en meget flot præstation i anden halvleg.

Danmark åbnede kampen særdeles overbevisende, hvor både forsvar og angreb arbejdede med stor koncentration og konsekvens, ligesom målvogter Rikke Poulsen lukkede helt af. Det betød, at Danmark efter et kvarter var foran med 8-1.

På det tidspunkt tog Polens landstræner Kim Rasmussen sin anden time-out, og det gav afkast, samtidig med at det danske hold faldt i niveau. 8-1 blev til 9-8 på knap ti minutter, og de danske kvinder kæmpede hårdt for at holde føringen til pausen, 12-10.

I anden halvleg var det danske hold tilbage i fuldt fokus, og de trak igen fra polakkerne. En meget flot indsats endte med at hænge Polen til tørre med et slutresultat på 30-21.

Kristina Kristiansen og Ann Grete Nørgaard var flyvende og blev kampens danske topscorere med 8 mål.