Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/04-15   -   Pressemeddelelse

Skjern i EHF Cup-semifinale mod Hamburg

Skjern Håndbold skal møde HSV Hamburg i semifinalen ved EHF Cup Final Four-stævnet i Berlin den 16. maj.

Da der til aften blev trukket lod til EHF Cup-semifinalerne i Berlin, var to tyske, et slovensk og et dansk hold med i bowlen, nemlig Füchse Berlin, HSV Hamburg, RK Gorenje Velenje og Skjern Håndbold.

Final Four-stævnet spilles i Max-Schmeling-Halle i Berlin den 16.-17. maj og åbner med følgende semifinaler om lørdagen:

RK Gorenje Velenje - Füchse Berlin
Skjern Håndbold - HSV Hamburg
Semifinalerne spilles klokken 14:30 og 17:30, men det vides endnu ikke, hvilken kamp der spilles først.

Søndag den 17. maj spilles bronzekampen 14:30, mens finalen fløjtes i gang 17:30.

Det var dog ganske tæt på, at de danske håndboldfans kunne have glædet sig over deltagelse af to danske hold, men den anden danske kvartfinalist, Team Tvis Holstebro, led et samlet to måls-nederlag til slovenske RK Gorenje Velenje og missede dermed akkurat det store Final Four-stævne i Berlin.

Skjern Håndbolds vej til Final Four var dog ikke mindre spændende, eftersom de kvalificerede sig med absolut mindst mulige margin. I den forgangne weekend begrænsede de nederlaget til kvartfinalemodstanderen MT Melsungen til fem mål - præcis det samme antal, som Skjern Håndbold havde vundet med på hjemmebane weekenden forinden. Med den samlede målscore 48-48 blev det derfor reglen om flest udebanemål, der sendte Skjern Håndbold til Final Four. Danskerne nettede nemlig 23 gange på tysk grund, mens tyskerne måtte nøjes med tyve scoringer i Skjern.

Pressekontakt


Firma

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby, Danmark

  43 26 24 27
  29 16 09 10

http://www.dhf.dk

Modtag nyheder fra Dansk Håndbold Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire