Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/05-15   -   Pressemeddelelse

Mette Vestergaard på landsholdet i ny rolle

Kvindelandsholdets nye landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, har peget på Mette Vestergaard som ny team manager på holdet.

39-årige Mette Vestergaard indtræder på det danske kvindelandshold i en rolle som Team Manager. Hun indgår dermed som den samlende person i ledergruppen omkring holdets praktiske og organisatoriske opgaver, ligesom hun bliver en tæt ressourceperson for spillerne.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og gøre brug af min store erfaring i den nye rolle. Jeg er jo en rigtig håndboldnørd, der ser mange små detaljer, som også kan hjælpe spillerne mentalt og skabe noget ro," siger Mette Vestergaard.

Og kommende landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, er ikke i tvivl om, at Mette Vestergaard har kompetencerne til at bidrage stort i sin nye rolle.

"Mette har jo selv været en del af sporten på det plan i mange år, så hun kender rutinerne og har et godt indblik i den rolle, hun skal udfylde. Både organisatorisk og håndboldfagligt er hun rigtigt stærk, lige som hun som menneske er fair og til at stole på og dermed kan bidrage med meget uden for banen," siger han.

Mette Vestergaards første optræden som team manager for kvindelandsholdet bliver de første par uger af juni måned, hvor hun debuterer sammen med det nye trænerteam, Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind.

Mette Vestergaard har spillet 181 landskampe for Danmark i perioden 1995-2005, scoret 519 mål og var blandt andet med til at vinde OL i 2000 og i 2004.

Pressekontakt


Firma

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby, Danmark

  43 26 24 27
  29 16 09 10

http://www.dhf.dk

Modtag nyheder fra Dansk Håndbold Forbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire