11/05-15   -   Pressemeddelelse

FCM vinder guld i Cup Winners Cup

Kvinderne fra FC Midtjylland kunne lørdag løfte trofæet efter at have vundet finalen i Cup Winners Cup over franske Fleury Loiret med cifrene 24-19.

Der blev sprøjtet med champagne og skudt med guldkonfetti i Ikast i dag. Kvinderne fra FCM Håndbold kunne nemlig iføre sig guld-t-shirts og guldmedaljer efter at have vundet Cup Winners Cup ved at besejre franske Fleury Loiret med cifrene 24-19.

FC Midtjylland sikrede sig et fint udgangspunkt for dagens kamp, da de i sidste uge gæstede det franske og rejste hjem med et nederlag på et enkelt mål med cifrene 23-22.

Et hav af tekniske fejl fra gæsterne og en storspillende Sabine Englert i midtjydernes mål tog brodden af det franske pres, og FC Midtjylland kunne komfortabelt køre femmåls-sejren i hus. FC Midtjylland spillede en overbevisende kamp og overstrålede franskmændene fuldstændig. Ved pausen var midtjyderne foran med 13-9, og midt i anden halvleg var forspringet øget til ni mål ved stillingen 22-13.

Det er det tredje trofæ, de sultne midtjyder kan løfte i denne sæson. De har allerede taget guld i Super Cup, Pokalturneringen, og de kan stadig nå at få fingrene i DM-guldet, når de næste lørdag tager hul på DM-finalerne mod Team Esbjerg.