23/05-15   -   Pressemeddelelse

DM-guld til FCM

To jævnbyrdige finalekampe mellem FCM Håndbold og Team Esbjerg endte med en samlet sejr til FCM håndbold på 45-44.

Over 3300 veloplagte tilskuere var mødt op i Blue Water Dokken i Esbjerg for at følge den afgørende kamp om kvindernes DM-guld mellem Team Esbjerg og FCM Håndbold. Den første finale, der blev spillet for en uge siden, endte med en smal FCM-sejr på 23-22, og intet var dermed givet forud for aftenens kamp.

Kampen endte uafgjort, 22-22, og betød dermed DM-guld til FCM Håndbold efter en samlet sejr efter to kampe på 45-44.

Det var to meget tændte mandskaber, der åbnede kampen i højt tempo og med stor kampgejst. FCM kom bedst fra start, men Esbjerg spillede sig op gennem halvlegen og endte med at udligne til den samlede stilling, 33-33, med deres scoring til 11-10 lige før pausefløjtet.

Anden halvleg blev en ren gyser, hvor de to hold fulgtes fuldstændigt ad, og stemningen i hallen blot voksede i takt med spændingen i kampen. Med et minut tilbage var FCM i front med et mål, 22-21, og selv om Esbjerg udlignede med fem sekunder tilbage på kampuret, så vandt FCM guldet på baggrund af et måls-sejren på hjemmebane ugen forinden.

Stort tillykke til FCM Håndbold med Danmarksmestertitlen 2015, og stor cadeau til begge hold for et par fantastisk seværdige og velspillede finalekampe.