01/06-15   -   Pressemeddelelse

BSV vandt DM-bronze foran Aalborg

Efter hjemmebanesejren torsdag på 24-18 over Aalborg håndbold gjorde BSV søndag arbejdet færdigt med en udebanesejr på 28-25, og de tog dermed DM-bronze med hjem til Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborg havde gode kort på hånden forud for den anden bronzekamp, efter at de tog første stik i torsdags med en hjemmebanesejr på 24-18 over Aalborg Håndbold. Trods den fordel så det ikke ud, leverede BSV en koncentreret og overbevisende indsats og vandt kampen 28-25. Dermed tog de DM-bronzemedaljerne med hjem til Silkeborg efter samlet set 52-43 i de to kampe.

Efter en tæt indledning på kampen tog BSV føringen ti minutter inde i første halvleg og bragte sig på en tre måls-føring ved 10-7, men Aalborg kom igen og udlignede til 11-11. Nikolaj Øris bombede med tre scoringer i træk lige før pausen og bragte BSV foran med 15-13.

Det var især Nikolaj Øris og Mads Christiansen, der begge er med i Gudmundssons kommende landsholdstrup, der førte an for BSV i scoringsstatistikkerne, mens Søren Pedersen i den modsatte ende holdt et højt niveau og gjorde det svært for Aalborg at komme i nærheden af bronzemedaljerne. Med godt et kvarter tilbage af kampen var BSV i front 20-16, og Aalborg skulle dermed reelt hente 10 mål, for at skabe jubel hos de 2812 tilskuere i Gigantium.

BSV holdt dog en sikker føring hele vejen hjem, og Aalborg måtte trods en flot indsats se BSV få medaljerne om halsen.