Få dit eget presserum

26/06-15   -   Pressemeddelelse

U17: Nederlag til nyt dansk landshold

Danmarks U17-herrer tabte her til aften 27-32 til Spanien, i en kamp der bar præg af, at danskerne ikke havde spillet sammen før.

Det danske U17-landshold er samlet for første gang i denne uge og skal over tre dage møde Spanien, Frankrig og Polen i en firenationers træningsturnering i Dijon. Her til aften var det de spanske drenge, der stod på den anden side af midterlinjen.

Kampen bar præg af en masse nervøsitet fra de danske drenge i indledningen. Kombineret med en hel del udvisninger betød det, at Danmark på et tidspunkt var nede med 5 mål. I løbet af første halvleg fik trænere og spillere rettet op på mange ting, og derfor kunne de rød/hvide gå til pause bagud med blot et enkelt mål.
Godt forsvarsspil
Anden halvleg startede med masser af godt forsvarsspil, og det resulterede i en føring på tre mål. Desværre blev holdet igen ramt af en stribe udvisninger, der gjorde det svært at holde momentum. Danskerne havde forberedt sig på at møde noget fysik og gik derfor til stålet. Desværre var modstanderne ikke så fysisk stærke, og det betød, at Danmark nåede op på knap 10 udvisninger. De mange minutter i undertal mundede desværre ud i et nederlag på 27-32 - et nederlag der var større, end det burde have været:

"Nederlaget blev unødvendigt stort, men vi er godt tilfredse med, at alle fik lov at byde ind. Rigtig mange af de her drenge er vant til at spille store dele af kampene på deres klubhold og skal derfor lige vænne sig til, at det er anderledes her. Vi oplevede dog flere gode momenter og har masser at arbejde videre med mod Frankrig og Polen. Her håber vi bare, at vi får lov til at spille lidt mere fysisk, så vi ikke skal kæmpe så meget i undertal" siger talenttræner Marc Uhd om kampen.

I morgen, fredag, mødes Danmark og Frankrig kl. 20.