21/08-15   -   Pressemeddelelse

Stor team Esbjerg sejr i Super Cuppen

FCM Håndbold besejret med otte mål af veloplagte Team Esbjerg da sæsonen blev åbnet med Super Cup

Team Esbjerg fik grundig revanche for sidste sæsons finalenederlag til FCM Håndbold, da vestjyderne i Skjern vandt kvindernes sæsonåbner Sport24 Super Cup med 27-19 efter de bemærkelsesværdige pausecifre 14-5.

Styret af en flot spillende Estevana Polman til at styre angrebet og med superspil af Emily Stang Sando i målet bag et bevægeligt og forudseende forsvar bragte Team Esbjerg sig komfortabelt foran 5-0, før det efter ti et halvt minut lykkedes Pauline Bøgelund at få mestrene på måltavlen.

FCM sparede flere af sine stamspillere - blandt andet Louise Burgaard - men det piller ikke ved, at Esbjerg viste højt niveau og at der helt sikkert venter en spændende sæson for vice-mestrene.

På vej ud til 2. halvleg så FCM spillerene voldsomt sammenbidte ud, men de kom ikke specielt godt fra start og syv minutter efter sideskiftet viste lystavlen i den smukt ny-ombyggede Skjern Bank Arena 18-6 til Esbjerg. Et sammenbrud lurede.

Men både forsvars- og angrebsmæssigt fik midtjyderne pludselig fat og scorede seks gange, uden at Team Esbjerg kunne svare igen.

Cifrene holdt sig kampen ud inden for mere almindelige rammer, end de gjorde før pausen, men forskellen på de to hold var entydigt i Esbjergs favør gennem alle 60 minutter.

Udover en stærk defensiv og fin styring af Polman og Lotte Grigel har Team Esbjerg i Betina Riegelhuth fået en skytte, der kan få afgørende betydning for dem, når det går løs i ligaen.