21/01-16   -   Pressemeddelelse

Flot kamp sikrer storsejr over Ungarn

En overbevisende dansk første halvleg lagde grunden til den danske storsejr på 30-22 over Ungarn. Dermed tager Gudmundur Gudmundssons drenge fire point med til mellemrunden.

I modsætning til de to første kampe ved EM kom Danmark stormende ud af starthullerne i tredje kamp ved slutrunden. Allerede midtvejs i første halvleg var ungarerne bagud med otte mål, og den føring kunne de ikke reducere, inden de første 30 minutter var gået, og derfor gik de to hold til pause med 18-10 i dansk favør. Anført af Mikkel Hansen i overdådigt spillehumør leverede Danmark en af de mest overbevisende halvlege i Gudmundur Gudmundssons regeringstid.

Anden halvleg forløb noget mere jævnbyrdigt. På intet tidspunkt formåede Ungarn at æde sig tættere på Danmarks forspring end fem mål, og da de rød/hvide igen skærpede koncentrationen, endte anden halvleg helt lige, 12-12, og samlet endte det derfor i en komfortabel sejr på 30-22. Dermed tager Danmark fire point med til mellemrunden, hvor modstanderne bliver Spanien, Tyskland og Sverige i kampen om en semifinaleplads.