Få dit eget presserum

02/04-16   -   Pressemeddelelse

Nederlag til Europamestrene i OL-test

I den sidste test inden næste weekends OL-kvalifikation stod Danmark over for Tysklands Europamestre i Lanxess Arena i Köln lørdag eftermiddag. Kampen endte med et nederlag på 33-26.

Landin startede godt med redninger på to ud af tyskernes tre første forsøg. Da danskerne scorede på deres tre første forsøg, stod det derfor 3-1 efter godt tre minutter. Tyskerne svarede dog igen, så det to minutter senere stod 4-4. Derefter fulgtes de to hold ad med skiftevis små føringer halvlegen ud. Desværre for danskerne var det de tyske Europamestre, der var snævert foran ved pausen: 17-15.

Tyskland åbnede anden halvleg bedst og bragte sig foran med fire kasser efter fem minutter. Den afstand blev mere eller mindre fastholdt gennem de første 20 minutter af anden halvleg. Så var det som om, at den danske skarphed forduftede op under taget i Lanxess Arena. En håndfuld afbrændere blev dyre, da tyskerne formåede at score deres mål i den anden ende - med seks minutter igen viste måltavlen 31-24 i Europamestrenes favør. Syvmålsføringen holdt kampen ud, og dermed endte det 33-26 til hjemmeholdet.

Der blev også debut til Andreas Holst Jensen i kampen, hvor Rasmus Lauge blev dansk topscorer med 6 mål.