Få dit eget presserum

07/05-16   -   Pressemeddelelse

TTH vinder Cup Winners' Cup

Team Tvis Holstebro sikrede sig lørdag eftermiddag Cup Winners' Cup-pokalen, da de efter en forrygende indsats tog en stor sejr over HC Lada, 30-25, og samlet vinder 61-52.

HC Ladas hjemmebane i russiske Togliatta dannede rammen om den sidste finalekamp i kvindernes Cup Winners' Cup, hvor Team Tvis Holstebro havde et godt udgangspunkt med hjemmebanesejren i den første finalekamp i Holstebro for en uge siden på 31-27. Trods en spændende kamp satte jyderne aldrig forspringet over styr, og de kunne derfor løfte pokalen med en samlet sejr på 61-52.

Selv om Team Tvis Holstebro kom lidt usikkert fra start og lod russerne komme foran med tre mål i første halvleg, vandt de halvlegen med to mål, 13-11. Det skyldtes primært skarpt spil og højt tempo af Natalie Hagman i angrebet, sikre scoringer fra Camilla Herrem på fløjen og solidt målmandsspil af Silje Solberg i TTH-målet.

Anden halvleg fortsatte i høj intensitet, da russerne kæmpede for at komme foran igen, men Team Tvis Holstebro holdt russerne fra fadet. Midtvejs i anden halvleg formåede de endda at trække fra i en ellers jævnbyrdig affære, og da Silje Solberg med knap ti minutter igen snuppede et straffekast ved stillingen 21-27 i TTH's favør, slog det det aller sidste søm i kisten for russerne.

Team Tvis Holstebro vinder samlet 61-52. Stort tillykke med pokalen!

Allerede på onsdag kan Team Tvis Holstebro vinde mere metal til klubben. Her spiller de sæsonens sidste kamp, nemlig om DM-bronzen mod Viborg HK, hvor de i hjemmebanekampen tog en syv-målssejr.