Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/12-13   -   Pressemeddelelse

Kunst der holder julegavebudgettet

Mangler du inspiration til beundringsværdig kunst inden for et rimeligt budget, er Dansk Plakatkunst en oplagt mulighed. Her finder du enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid i 1900-tallet.

Mangler du inspiration til beundringsværdig kunst inden for et rimeligt budget, er Dansk Plakatkunst en oplagt mulighed. Her finder du enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid i 1900-tallet. Mange af plakaterne har ikke har været tilgængelige i generationer, men nu er de fundet frem og er blevet restaureret og genoptrykt, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt af store danske plakatkunstnere som Arne Ungermann, Arne Jacobsen og Sven Brasch.

Plakaterne var oprindelig tiltænkt et kort liv på plakatsøjler og plankeværker som reklame for f.eks. film eller udstillinger, men mange af dem var så gode, at de har overlevet hos samlere og på museer.

Mange af plakaterne er op imod 100 år gamle, men på magisk vis passer deres enkle grafiske udtryk perfekt til den moderne bolig.

Plakaterne er digitalt restaureret og genoptrykt på det fineste papir og med respekt for det oprindelige motiv.

Den danske plakatkunst købes i webshoppen www.danskplakatkunst.dk. Prisen er 1.295,-, som inkluderer professionel indramning og levering med PostDanmark.

Sidste bestillingsdag med levering inden juleaften er onsdag 18. december kl. 12.


Relevant information

Dansk Plakatkunst
www.danskplakatkunst.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Dansk Plakatkunst
Penselstrøget 44, Musicon
4000 Roskilde, Danmark

  +45 70 25 40 45
  +45 21 43 15 21

https://danskplakatkunst.dk

Modtag nyheder fra Dansk Plakatkunst på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire