Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/08-12   -   Pressemeddelelse

Taulov gør Norden mindre

Fredericias borgmester Thomas Banke tog tirsdag den 7. august det første spadestik til et nyt hub og distributionscenter for den danske logistikkoncern DANX Group.

DANX bygger en knap 2000 kvm. moderne terminalbygning på 17.400 kvm. grund. DANX's adm. direktør Søren Gønge udtaler: "De seneste 10 år har vi haft en markant vækst. Tre gange er vi vokset ud af vores hovedterminal i Danmark. Denne gang har vi fremtidssikret os med en grund, hvor vi kan udvide med næste 7000 kvm. bebyggelse".

DANX er specialiseret i reservedelslogistik og leverer hver nat mere end 10.000 reservedele direkte ind i servicebiler, mens teknikeren ligger og sover. I Taulov vil der også blive opbevaret tidskritiske reservedele for de største IT- og teleselskaber, der kræver levering 24 timer i døgnet inden for få timer.

Byggeriet ventes at stå færdigt i maj 2013, hvor DANX flytter to adresser fra Vejle til Fredericia. DANX's Nordiske Direktør Bob Thorhauge udtaler: "En stor del af vores reservedelsflow går direkte fra Holland og Tyskland til teknikere i Norden på ca. 12 timer. I dag er Sverige vores største marked og ved af flytte vores terminal fra Vejle til Taulov reducerer vi transporttiden med mere en halv time. En reservedel, som vi henter i Holland kl. 18, vil vi kunne levere i Göteborg inden kl. 7 om morgen".

Fredericias Borgmester Thomas Banke er glad for at kunne tiltrække en virksomhed, som i høj grad værdsætter den centrale placering, som Taulov har for transport- og logistikselskaber.

###

Byggeriadresse: Europavej 5, Taulov, 7100 Fredericia
Entreprenør: Brdr. Daugaard Pedersen A/S

Kontakt DANX: Nordisk Direktør Bob Thorhauge, 40335454
Kontakt Fredericia kommune: Borgmester Thomas Banke, Thomas.banke@fredericia.dk

Fotograf på vedhæftede billeder: Mathilde Bech
Foto med 3 personer (fra venstre): Adm. Direktør Søren Gønge, Borgmester Thomas Banke og Nordisk Direktør Bob Thorhuage
Foto med 4 personer: Adm. Direktør Søren Gønge, Jan Riis (Brdr. Daugaard Pedersen A/S), Borgmester Thomas Banke og Nordisk Direktør Bob Thorhauge

Relevant information

http://www.danx.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

DANX Group A/S
Jydekrogen 18
2625 Vallensbæk, Danmark

  +45 88 20 10 13
  +45 40 33 53 53

http://www.danx.dk

Modtag nyheder fra DANX Group A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire