Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/09-10   -   Pressemeddelelse

Grand Opening af Daphne Golman - ny eksklusiv skobutik i Malmø

Den 9. oktober slår Daphne Golman dørene op for et nyt butikskoncept på Adelgatan 15 i Malmø, som giver kvinder mulighed for at shoppe eksklusive sko, tasker og accessories i specielle omgivelser.

Passionen for sko er i centrum i butikken, hvor varerne præsenteres på smukke orientalske møbler omgivet af kunst og god stemning. Hver sko får samtidig liv gennem sin egen "good cause", hvor en fast del af salgsprisen går til en sag fra en anerkendt hjælpeorganisation - eksempelvis WWF, Greenpeace eller Unicef.

Ejeren af butikken Daphne Golman er dansk og har gennem mange år været bestyrer i nogle af Københavns førende skobutikker. Hun er design- og kunstuddannet i København og Firenze. Daphne har boet i Malmøs bæredygtige Bo01-kvarter godt to år og har i den tid savnet flere gode skobutikker i Malmø. Derfor åbner hun nu sin egen butik i byen...

Grand Opening d. 9e oktober 2010, kl. 12.00 på Adelgatan 15 i Malmø - alle er velkomne til mingel, champagne og særlige åbningstilbud...


Relevant information

http://www.daphnegolman.com


Pressekontakt


Firma

Daphne Golman
Adelgatan 15
21122, Danmark

  +45 31761778
  +45 31761778

http://www.daphnegolman.com

Modtag nyheder fra Daphne Golman på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire