Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/02-12   -   Pressemeddelelse

Release party med albumaktuelle Dead Smiling Pirates

Det danske rockband Dead Smiling Pirates fejrer udgivelsen af deres 2. album med et release party i det nyrenoverede spillested Råhuset i København fredag d. 24. februar kl. 21.00.

Før bandet går på scenen står singer-songwriter Gry Vesterkær for opvarmningen og der trækkes lod om gratis album og merchandice. Derefter spiller Dead Smiling Pirates alle 11 numre fra det nye album. Aftenen sluttes af med dj og fest.

Forsanger Kim Burmeister udtaler: "Albummet har været længe undervejs og der har været en del bump på vejen. Vi stod pludselig uden bassist og jeg blev derfor nødt til at indspille bas på alle numre. På et tidspunkt måtte vi vente i to måneder på en ny mixerpult før vi kunne genoptage mixningen. Nu er albummet endelig færdigt og vi er trods alt glade for resultaltet. Til vores release party ville vi finde et lokalt sted på vesterbro. Derfor var det perfekt, da vi fik tilbudet om at holde release party i Råhuset. Det ligger 500 meter fra vores øvelokale og det er lidt som at holde release i vores egen baghave. Råhuset emmer af intimitet og rummer nok plads til at holde en gedigen rockkoncert. Vi glæder os ustyrligt meget til at spille det nye album live for familie, venner, fans og øvrige gæster".

Mandag d. 27. februar udgiver Dead Smiling Pirates albummet "Harvest On A Hype". Albummet er indspillet i Bad Coffee Studio og distribueres gennem Warner Music Denmark.

Release party afholdes:

Fredag d. 24. februar kl. 21.00

Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
1711 København V

Entré: 30 kr.


Relevant information

http://www.deadsmilingpirates.com


Pressekontakt


Firma

Dead Smiling Pirates
Istedgade 55
1556 København V, Danmark

  26 83 68 51

http://www.deadsmilingpirates.com

Modtag nyheder fra Dead Smiling Pirates på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire