Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/03-11   -   Pressemeddelelse

Ungt webbureau tror på vækst i Helsingør

Internet og Social Media virksomheden Dejlig Lama flytter fra København for at positionere sig selv og Helsingør som Danmarks svar på Silicon Valley.

Partner i firmaet Jannik Mygind kommer oprindeligt fra Helsingør, og da firmaets stifter Kåre Mulvad planlægger at bosætte sig i Helsingør, blev de to partnere hurtigt enige om at finde et kontor i Stengade og dermed skifte København ud med Helsingør. Virksomheden har netop taget sit nye kontor i brug.

Med kun 2 minutter fra stationen, ser webbureauet muligheder for at tiltrække kunder fra hele Nordsjælland samtidig med at eksisterende kunder fra København kan blive i folden.

Dejlig Lama er en virksomhed, der arbejder med websites og andre digitale løsninger, ud fra tankegangen om at et effektivt netværk skaber effektive løsninger.

Virksomheden har specialiseret sig i at levere prisrigtige hjemmesider, som dynamisk kan vokse med virksomheden, samt rådgivning inden for Social Media.

Det rigtige netværk skaber vækst.
Trods sin lille størrelse på to mand, trækker virksomheden tråde til hele verden, men benytter fortrinsvis lokale kontakter til at løse opgaverne. Med flytningen håber Dejlig Lama at kunne bidrage positivt til dannelsen af et stærkt netværk i Nordsjælland.

Vores branche er global, men løser ofte lokale udfordringer. Vi har f.eks. lavet nyt website for Djarling og givet Ballerup Super Arena mulighed for at vise kommende events. Men også hjulpet et nordisk netværk på benene med 360nord.dk. Alle opgaver er unikke, og vi tager stilling til løsningen i samarbejde med kunden, så vi sikrer os de rigtige parter bliver indraget.

"Vi tror på at et kontor i Helsingør giver os en konkurrencemæssig fordel, med bedre mulighed for at kunne tilbyde hele Nordsjælland digitale løsninger og websites i høj kvalitet." - siger Kåre Mulvad.

Relevant information

http://www.dejliglama.dk


Pressekontakt


Firma

Dejlig Lama
Stengade 41 B 2.sal
3000 Helsingør, Danmark

  61305229

http://www.dejliglama.dk

Modtag nyheder fra Dejlig Lama på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire