Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/04-12   -   Pressemeddelelse

Breece System runder 1,5 mio. fuldgrafiske elektroniske prisskilte i Norden

Mere end 160 detailbutikker i Danmark, Norge og Grønland har nu installeret den nyeste generation elektroniske prisskilte. Heraf er mere end 110 butikker installeret over de seneste 6 måneder.

Breece System er dermed den mest installerede fuldgrafiske løsning i Skandinavien, med over 1.25 million grafiske prisskilte installeret og yderligere mere end 300.000 planlagt for andet kvartal 2012. Udover installationer i Danmark, Norge og Grønland, er der flere aktiviteter i gang med Breece System i både Sverige, Finland og Island.

"Det er meget tilfredsstillende, at vi har opnået denne succes med vores løsning, og det understreger, at brugerne oplever en effektiviseringsgevinst og konkurrencefordel med Breece System. Vi oplever i øjeblikket en kraftig stigende efterspørgsel for den nye generation elektroniske prisskilte," udtaler Michael Jørgensen, salgs- & marketing direktør hos Delfi Technologies.

Løsningen effektiviserer butiksdriften og sikrer overensstemmelse mellem vare- og prisinformationen på de elektroniske prisskilte og kasselinien, hvilket er med til at reducere antallet af kundeklager og mindske køtiden ved kasserne.

Samtidig åbner den fuldgrafiske løsning op for helt nye muligheder for mere specifik, direkte og dynamisk markedsføring via fx brug af QR koder.

Breece System er idag i drift i mere end 160 butikker, fordelt på nedenstående kæder:

Danmark: Dagli'Brugsen, SuperBrugsen, Kvickly, Spar, Super Spar, Eurospar, Kwik Spar, SuperBest

Norge: Coop Extra, Coop Marked, Coop Mega, Bunnpris, Meny, Spar, Express PC Service

Grønland: Pissifik, Brugseni

Om Breece System
Breece System består af elektroniske prisskilte fra ZBD og en innovativ software platform, udviklet af Delfi Technologies, til design af og overblik over de elektroniske prisskilte.

Med Breece System og de elektroniske prisskilte fra ZBD kan butikkerne fjerne behovet for den manuelle håndtering i butikkerne, der er forbundet med udskiftning af papiretiketter. Man kan vise priser og al information om en vare på de fuldgrafiske prisskilte. Det er muligt at kombinere varetekst,
billeder, stregkoder, logoer, etc.

Håndteringen af løsningen er simpel og de butiksansatte kan nemt håndtere produktopdateringer, kampagner og tilbud. Priser og al information om en vare ændres direkte i butikssystemet, hvorefter informationen på de elektroniske prisskilte automatisk opdateres.

Den frigjorte tid kan i stedet bruges til at fokusere på andre og mere værdiskabende opgaver i butikken som salg og øget kundepleje. Samtidig giver løsningen en større tryghed for den enkelte butik og dens kunder, da man altid kan være sikker på, at prisen på elektronisk prisskilt altid vil matche prisen i kassen.

Der er mulighed for at lave centrale opdateringer på kædeniveau, uden at hver butik er involveret, men samtidig er der også mulighed for at den enkelte butik kan foretage sine egne opdateringer. Den fuldgrafiske løsning kan implementeres mens butikken opretholder den daglige drift.

Relevant information

http://www.delfi.com


Pressekontakt


Firma

Delfi Technologies A/S
Galoche Alle 1
4600 Køge, Danmark

  +45 70 222 555

http://www.breecesystem.com

Modtag nyheder fra Delfi Technologies A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire