Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/03-14   -   Pressemeddelelse

Delfi ansætter Kim Holst Hansen som Area Manager til Breece divisionen

Delfi Technologies, førende leverandør af dynamiske og digitale display løsninger i Skandinavien, har pr. 1. april ansat Kim Holst Hansen som Area Manager til Breece divisionen.

Med sin mange års brede erfaring inden for it-branchen, er Kim Hansen klar til nye udfordringer i Breece divisionen hos Delfi Technologies A/S. Kim Hansen er 50 år og kommer fra et tidligere job som Key Account Manager hos Panasonic Computer Products Europe, hvor han har beskæftiget sig med strategisk salg og udvikling af key accounts. Inden da har Kim været ansat hos Locus A/S, som Business Area Manager med ansvar for blandt andet produkt- og prisstrategier.

Breece er en division i Delfi, som med sit egenudviklede Breece System, leverer unikke løsninger med fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter. I Breece divisionen skal Kim være med til at fortsætte den positive udvikling i Danmark såvel som i internationalt perspektiv.

Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en veletableret it-virksomhed, der har eksisteret siden 1988. Koncernen består af 2 divisioner, ISP Division og Breece Division med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Vietnam, der alle beskæftiger sig med levering og udvikling af fremtidssikre it-løsninger til detail, logistik, produktion og healthcare.


Pressekontakt

Caroline Hagen
Business Development & Marketing Manager
  +4570222555

Firma

Delfi Technologies A/S
Galoche Alle 1
4600 Køge, Danmark

  +45 70 222 555

http://www.breecesystem.com

Modtag nyheder fra Delfi Technologies A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire