Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/07-07   -   Pressemeddelelse

Komplet overvågningskit til under 10.000,-

Med dette nye kit kan man hurtigt og let komme i gang med overvågningen. I pakken er der 4 overvågningskameraer og en DVR med indbygget skærm. DVR-enheden kan via netværksenheden let opkobles til et lokalt netværk eller internettet, den har også en USB-port til at kunne tage en backup af harddisken til eksempelvis en ekstern harddisk. DVR-enheden er også udstyret med en 7" TFT-skærm så man kan se kameraerne. Man kan let skifte mellem de fire kameraer via skærmens knapper og skærmen kan fremvise op til 240fps (60fps pr kamera hvis alle fire er tilsluttet). Enheden kan også tilføres to IDE harddiske og har også en udgang og fire lydindgange. Derudover medfølger der en fjernbetjening til skærmen så man let kan styre tingene fra afstand.

Kameraerne er alle udstyret med CCD-teknik og infrarød LED således at de kan filme i mørke. LEDens levetid er op til 10.000 timer. Selve kamera huset beskytter også kameraet fra vejrforholdende. Kameraerne er tilmed også ganske små, på det længste sted er det kun 128mm, og både i højde og bredde er det 60mm, dette forringer dog ikke den fantastiske billedkvalitet. Derudover medfølger der et 20m strøm- og BNC-kabel til hvert af kameraerne.

Artikelnummer: DVR-KIT1 - Cirkapris til slutkunden inkl. moms 9.499,-

http://press.deltaco.dk

Relevant information

http://www.deltaco.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Deltaco A/S
Telegrafvej 5A
2750 Ballerup, Danmark

  38 86 91 71
  38 86 91 77

http://www.deltaco.dk

Modtag nyheder fra Deltaco A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire