Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/01-08   -   Pressemeddelelse

Moderne hightech Headset

Det moderne USB headset kan forbindes både til dit USB stik eller til dit stereo anlæg, hvilke er den perfekte løsning for din computer eller din mobil telefon. Det kræver ingen installation for dette moderne høj technologiske headset. Det eneste der kræves for, at få den mest optimale lyd kvalivitet er, at du tilslutter dit headset til en af dine USB-porte på din computer. Men det er ikke alt du kan også benytte dette moderne headset til online spil eller messenger.

Der er intergreret lyd-kort med 24-bit audio. Technologien i headset garanterer en støjfri oplevelse, hvilke gør, at dette moderne produkt er det rette valg.
For at opnå den bedste kvallitet af lyden kræves det blot, at du placere mikrofonen tæt på mundvigen, men du kan selvfølgelig slukke for denne funktion ved at trykke på Mute funktionen.

Selve hardwaren yder en balance i lydegenskaberne som tilpasser sig netop din smag. Der findes 4 forskellige funktioner som du selv kan tilpasse uanset, hvilken situation du befinder dig i. For at benytte USB kablet skal du bare sætte stikket i stereo plug. Derefter kan du benytte headsettet i mobil telefonen, MP3, CD eller Minidisc afspillere.
Du vil stadigvæk opnå den ualmindelig gode lydegenskab som dette headset har.

Dette produkt er udviklet i Tyskland og produktet virker på Windows pc, Mac og Linux computer.

System krav: USB 2.0 port, Windows XP service pakke 2 eller Microsoft Windows Vista (32-bit/64-bit),
Mac OS X, Linux (med USB standard audio support)

Artikelnummer: 1531 - Cirkapris til slutkunden inkl. moms kr. 449,-

http://press.deltaco.dk

Relevant information

http://www.deltaco.dk


Pressekontakt


Firma

Deltaco A/S
Telegrafvej 5A
2750 Ballerup, Danmark

  38 86 91 71
  38 86 91 77

http://www.deltaco.dk

Modtag nyheder fra Deltaco A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire