Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/05-08   -   Pressemeddelelse

Verdens smarteste dockningstation

Deltaco har nu den store fornøjelse af at kunne tilbyde denne geniale opfindelse, som virkelig kan spare en for en masse besvær. Med dette produkt kan man tilslutte sin SATA-harddisk til en hvilken som helst computer, det eneste krav er en tilgængelig USB-port. Den fungere ligesom kortlæser eller andre dockingstationer, men i stedet for eks. at være til kort eller iPods er den primært til harddiske. Det gør at man, med dette produkt er fuldstændig fri for at åbne kabinettet, for at tilslutte en harddisk.

Den er særdeles praktisk, nem at anvende og fylder ikke meget. Der er ingen forskel fra at benytte dette produkt, til at sætte harddisken i computeren på almindeligvis. Tilsluttes via USB 2.0 eller eventuelt eSATA for den hurtigste overførelseshastighed (op til 3.0Gbt/s). Desuden har den en 2 ports USB-hub og en minikortlæser til SD, MMC, og MS-kort.

Installationen er meget nem og hurtig, harddisken installeres ganske simpelt som man ville have gjort, hvis man satte den direkte i computeren og der behøves stadig ingen software. Enklere og hurtigere bliver det ikke og så virker den både til 2,5" og 3,5" SATA-diske, de tilsluttes helt simpelt ved at blive placeret i holderen. Efter endt brug trykker man på On/Off knappen, derefter på "eject" og så kan harddisken fjernes.

Findes også i nogle mindre avancerede udgaver.

http://press.deltaco.dk

Relevant information

http://www.deltaco.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Deltaco A/S
Telegrafvej 5A
2750 Ballerup, Danmark

  38 86 91 71
  38 86 91 77

http://www.deltaco.dk

Modtag nyheder fra Deltaco A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire