Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/01-12   -   Pressemeddelelse

Kan du heller ikke se TV2? Få en hjælpende hånd med TV-antennen!

Fra den 11. januar 2012 er det ikke længere muligt at se TV2 med en almindelig stue- eller tagantenne, og det betyder at en lang række danskere skal ud og købe nyt modtagningsudstyr for at kunne fortsætte med at se TV2. Men dette er ikke det eneste problem. For mange er opsætning og installation af antennen ikke en helt nem opgave, men det råder hjælperne hos Den Lille Tjeneste bod på:

"Vi er allerede nu begyndt af få opgaver ind på Den Lille Tjeneste, hvor folk i hele Danmark efterspørger lidt hjælp med TV-antennen. Og vi har masser af flinke hjælpere, som står klar til at give en hjælpende hånd", siger Rasmus Bjerrum hos Den Lille Tjeneste.

Man kan naturligvis også få hjælp med alt muligt andet via Den Lille Tjeneste. Mangler man en person til at køre juletræet til genbrug eller har man brug for en handyman til lidt småopgaver i hjemmet, klarer vores hjælpere også det. De personer, som løser opgaver på Den Lille Tjeneste er typisk hjælpsomme studerende eller flinke pensionister med lidt ekstra tid til overs i hverdagen.

Den Lille Tjeneste (www.denlilletjeneste.dk) findes i hele Danmark og er en innovativ platform for småtjenester mellem privatpersoner.

Tanken bag Den Lille Tjeneste er, at der altid findes en hjælpende hånd i nærmiljøet, som hurtigt kan træde til, når der sker noget uforudset, eller når tiden ikke slår til. Den Lille Tjeneste formidler kontakt mellem folk, der behøver en eller anden form for hjælp og dem, som gerne giver en hjælpende hånd. Den Lille Tjeneste findes også i Sverige under navnet www.hinnerdu.se


Relevant information

http://www.denlilletjeneste.dk


Pressekontakt


Firma

Den Lille Tjeneste
Peder Hvitfeldts Stræde 11, 2.t.h.
1173 København K, Danmark

  31790919
  31790919

http://www.denlilletjeneste.dk

Modtag nyheder fra Den Lille Tjeneste på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire