Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/09-09   -   Pressemeddelelse

Landbrugsstatistikkens nestor fylder 70

Seniorforsker Jens Hansen fra Fødevareøkonomisk Institut ved LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet fylder 70 år i morgen, fredag den 11. september.

Jens Hansen har gennem hele sin karriere været optaget af, hvordan dansk landbrug kan gøre fortsatte fremskridt. I de senere år har han ydet en stærk indsats for at skabe løsninger på de landbrugspolitiske udfordringer, der er en konsekvens af EU's landbrugspolitik, bl.a. ved hjælp af konjunkturanalyser af dansk landbrug. Desuden rådgiver han jævnligt Fødevareministeriet om landbrugsøkonomiske spørgsmål og bidrager til den årlige rapport Landbrugets Økonomi.

Jens Hansen er uddannet cand.agro og har desuden en ph.d.-grad fra 1979, begge dele fra den tidligere Landbohøjskole, nu LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, hvor han har været ansat i 40 år.

Danmarks førende ekspert

I fagkredse bliver Jens Hansen af mange betragtet som den mest erfarne og vidende ekspert inden for dansk landbrugsstatistik. Det er derfor et stort tab for fakultetet, at Jens Hansen har valgt at stoppe på LIFE til oktober. Der vil i den forbindelse blive afholdt en reception, hvor alle medarbejdere, studerende og samarbejdspartnere får mulighed for at takke ham for hans bidrag til dansk jordbrugsforskning.

Relevant information

http://www.life.ku.dk


Pressekontakt


Firma

Det Biovidenskabelige Fakultet
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C , Danmark

  353 32171

http://www.life.ku.dk

Modtag nyheder fra Det Biovidenskabelige Fakultet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire