Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-10   -   Pressemeddelelse

Gartnerne går Dronningen i bedene

Det er efterhånden blevet en tradition, at gartnerne i Universitshaverne på Frederiksberg Campus (tidligere kaldet Landbohøjskolens Have) ved LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet hvert år planter et særligt fødselsdagsbed. I år har gartnerne plantet et bed med 1.810 planter, der tilsammen skaber Hendes Majestæt Dronning Margrethe IIs flotte monogram.

Hver onsdag kl. 13 i juni, juli og august måned er der gratis rundvisninger i Universitetshaverne på Frederiksberg og på det øvrige campusområde ved LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet. Man vil kunne se og opleve særlige træer og planter. Der vil også blive fortalt om fakultetets mange kunstværker og historiske bygninger krydret med små anekdoter.

Mød op på Bülowsvej 17, Frederiksberg foran hovedbygningen og få en spændende og hyggelig eftermiddag. Læs mere på www.gf.life.ku.dk

Relevant information

http://www.life.ku.dk


Pressekontakt


Firma

Det Biovidenskabelige Fakultet
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C , Danmark

  353 32171

http://www.life.ku.dk

Modtag nyheder fra Det Biovidenskabelige Fakultet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire